Jaha, då var man "hemma" igen i Aracatuba alltså. Har varit på vift i södra Brasilien det var trevligt. Åkte dit med mormorn här och spenderade dagarna i Novo Hamburgo i morbrons hus där, det var trevligt.

Den danska tjejen Sara kom även dit hade saknat henne en del efter de 2 månaderna som gått efter det att vi var i nordöstra Brasilien. Vi gick ut, tittade på skor (näst intill hela Novo Hamburgo och städerna nära där består av skofabriker), spenderade tiden med familjen där och fick en rundtur i Porto Alegre (huvudstaden i staten Rio Grande do Sul). Vi åt även Coca med neta till som är typisk kaka i syd. Det kändes lite sorligt när vi lämnade varandra för nu vet vi att vi kommer inte ses mer här i Brasilien eftersom vi bor så fruktansvärt långt ifrån varandra här. Men när jag är tillbaka i Sverige och hon i Danmark vet vi med all säkerthet att vi kommer ses. Detta året är fullt med nya kontakter och underbara personer och dem hade till och med saknat mig i skolan då känner man sig välkommen och mår bra. Jag hade saknat dem också förstås även om det är skönt att komma bort ibland. Hade även saknat familjen här och mamman är glad att jag är tillbaka och brodern verkade också på ett bra humör.

På tal om han så kokade vi ägg tillsammans idag, hahahaha det var skoj. Vi väntade som två barn på att äggen skulle bli klara. Små tillfällen blir så mycket större här.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Grahamsgröt, muuuuuums!

OMG I AM SO SICK!

Godnatthälsning